top of page

NÄR 2021

Snön har yrt och solen har strålat, så vackert här är och så mycket kor överallt!

I år har vi fokuserat på När socken. Här finns verkligen mycket att välja på, många olika verksamheter och spännande personer. Under de veckor vi varit här har vi blivit varmt mottagna och folk har generöst bjudit av sin tid och delat sina tankar med oss. Hur går det egentligen till på en stor bondgård? Går det att bo här året runt, hur är det att vara småbarnsförälder på den Gotländska landsbygden? Hur är det att komma som nyinflyttad till socknen och hur härligt är det inte att se hur hästar leker bland strandbodarna!

 

Plötsligt blir det strömavbrott och då är det ju utmärkt tid för att tända ett ljus och dricka lite kaffe, tillfälle att prata och lära känna varandra. Tusen tack för det fina mottagandet vi fått, och tack Leni, Staffan, Sola och Sören för introduktionen och det goda fikat!

Vi kommer även i år att göra en bok med några av bilderna, vill du beställa?  Boken kommer kosta ca 300kr och vi tar emot beställningar fram till den 28 februari 2022. Boken formger vi själva, trycker på iVisby tryckkeri och låter sedan den fantastiske bokbindaren på Malmgrens bokbinderi på Fårö binda och göra omslaget. Det 

 

bottom of page