top of page

TILLBAKA TILL RONE 2019

FELICIA NORDIN
NATURENS TYSTNAD - KREATIVITETENS KUGGHJUL

Inte långt ifrån där hav möter land, där fiskebåtarna sakta tuffar in under sena kvällar och där får fritt går lunkandes på naturreservatet bor en ung 21-årig kvinna, ursprungligen från Hamra. Det här är mitt bildreportage om Julia Bergwall som bor tillsammans med sin sambo Lars i Ronehamn på Gotlands östkust. 

Att flytta från ön är inte en självklarhet och har aldrig varit. Att behöva ta tunnelbanan eller spårvagn för att få se naturens krafter i form av vackra landskap är något att vara utan. Kreativiteten flödar i takt med den folktomma och lugna naturen. 

Att beskriva Julias personlighet med ett fåtal ord utan att nämna musikalisk är svårt. Musiken har varit en del av hennes liv sedan start och det märks tydligt i det instrumentfyllda hemmet. Att spela, sjunga och komponera musik är Julias största intresse och drömmen om en karriär inom musikbranschen är målet. 

Stort tack Julia för att du tog emot mig med öppna armar, gav mig möjligheten till att ta del av din vardag och få lära känna dig!

bottom of page